Home / NOVOSTI / HRONIKA / „ULJEPŠAJMO TROJKU“ *(VIDEO)

„ULJEPŠAJMO TROJKU“ *(VIDEO)

Povodom Dana planete zemlje, 22. aprila 2018. godine Savjet mjesne zajednice Modriča 3 organizovao je  akciju uređenja mjesne zajednice pod sloganom „Uljepšajmo trojku“.

U akciji su učestvovali mještani  MZ Modriča 3.  Akcijom su obuhvaćeni radovi na uređenju i čišćenju javnih površina koje nisu u planu redovnog održavanja javne čistoće grada.  Izvođeni su radovi na krčenju saobraćajnih barijera, košenju zelenih površina, čišćenju saobraćajnica, sakupljanju svih vrsta odbačenih zagađivača okoline i druge aktivnosti.

Savjet mjesne zajednice ovom akcijom želi da utiče na pojedince da svakog dana urade nešto korisno čime će doprinijeti ljepšem izgledu mjesne zajednice, te da pokažu društvenu odgovornost i da se vlastitim radom može dati doprinos zdravijem životu i ljepšoj životnoj sredini.

“Već petu godinu u aprilu, mjesecu čistoće organizujemo akciju čišćenja naše mjesne zajednice. Imamo oko 50 učesnika i obuhvatićemo kompletnu mjesnu zajednicu. Cilj nam je da stvorimo ljepši ambijent za življenje. Ovu akciju je podržala opština Modriča”, izjavio je Boro Bijelić, predsjednik Savjeta MZ Modriča 3.

Mjesna zajednica Modriča 3 je jedna od najorganizovanijih mjesnih zajednica u opštini Modriča, koja je do sada organizovala niz sličnih akcija. Jedinstveni su i po tome što obilježavaju  Dan mjesne zajednice, a to je subota posle Velike gospojine, kada se organizuje kulturno-zabavni program.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Položeno cvijeće na grob pokojnog predsjednika Republike Srpske dr Milana Jelića *(VIDEO)

Povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike Srpske, danas 8. januara 2021. godine, na gradskom groblju u Modriči položeno je cvijeće na  grob pokojnog predsjednika Republike Srpske dr Milana Jelića. ...