Home / NOVOSTI / HRONIKA / Asfaltiranje Moravske ulice *(FOTO+VIDEO)

Asfaltiranje Moravske ulice *(FOTO+VIDEO)

U mjesnoj zajednici Modriča III, 20. aprila 2018. godine osveštana je i svečano otvorena novoasfaltirana dionica Moravske ulice. Događaju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima, narodni poslanik Bojan Vidić i mještani.

Čin osvećenja obavili su sveštenici Nedeljko i Nikola Goranović, nakon čega je svečanim presijecanjem vrpce ulica puštena u saobraćaj.

Dužina asfaltirane dionice je 450 metara. Vrijednost ugovora je 42.416,00 KM od čega je učešće Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica u Vladi RS 30.000 KM, a opštine Modriča 12.416 KM.

„Neizmjerno mi je drago što smo započeli sa asfaltiranjem puteva u novim naseljima. Zahvalio bih se Vladi RS i Ministarstvu za izbjeglice i raseljena lica koji su prepoznali značaj ovog projekta i uložili značajna sredstva. Sa ranije asfaltiranom dionicom sada smo povezali oko 1 000 metara asfaltnog puta“, izjavio je načelnik Krekić.

„Sada je ovo druga situacija u našoj mjesnoj zajednici jer nam asfaltirani put olakšava prilaz gradu a pogotovo našoj djeci. Ja sam prezadovoljna“, rekla je Tatjana Simić, mještanka Moravske ulice.

„Danas je za nas prelijep i značajan dan. Ovo je uvod u novu infrastrukturnu šemu naše mjesne zajednice koja će sigurno narednih godina biti prepoznatljiva po novim asfaltima. MZ Modriča 3 ima oko 600 domaćinstava sa preko 2 000 stanovnika“, istakao je Boro Bijelić, predsjednik Savjeta MZ Modriča 3.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Video i album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto i video: MODRIČAINFO PRODUKCIJA – modričainfo / Zlatko Huravik

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...