Home / NOVOSTI / HRONIKA / U Modriči ukradena tri automobila: Policija ih pronašla istog dana i vratila vlasnicima

U Modriči ukradena tri automobila: Policija ih pronašla istog dana i vratila vlasnicima

MODRIČA – Policija iz Modriče je juče pronašla tri putnička automobila čija im je krađa prijavljena istog dana u jutarnjim časovima.

Vozila su pronađena u neposrednoj blizini mjesta krađe i vraćena su vlasnicima bez oštećena.

Naime, policijskoj stanici Modriča od strane četiri oštećena lica iz ovog grada, prijavljeno je da su u toku noći sa nedjelje na ponedjeljak ukradeni putnički automobil marke „Fiat“, dva putnička autombila marke „VW Golf 2“, te da je provaljeno u putnički automobil marke „VW Golf 2“ odakle su urkadeni određeni predmeti

U vrijeme krađe putnički automobili „Fiat“, i dva putnička automobila marke „VW Golf 2“ bila su nezaključana i u istima su se nalazili ključevi za startovanje motora, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, „Teška krađa“, „Krađa“ i dva krivična djela „Krađa“ u pokušaju. Rad po navedenom je u toku.

Izvor: Glas Regije

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Posjeta majkama koje su u prethodnoj godini rodile treće ili naredno dijete

Ove godine je prijem majki koji organizuje načelnik opštine u sklopu vidovdanskih aktivnosti izostao zbog novonastale situacije vezano za pojavu korona virusa. Predstavnici Opštinske uprave će posjetiti sve majke koje ...