Home / NOVOSTI / HRONIKA / U koritu Bosne pronađeno beživotno tijelo ženske osobe

U koritu Bosne pronađeno beživotno tijelo ženske osobe

U koritu rijeke Bosne, u mjestu Modričku Lug, područje opštine Modriča, juče je pronađeno tijelo nepoznate žene.

Kako saznaje Faktor, riječ je o ženi starije životne dobi, koja kod sebe nije imala nikakvih identifikacionih dokumenata.

Iz PU Doboj Faktoru je potvrđeno da su pripadnici Policijske stanice Modriča, zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Modriča, obavili uviđaj na mjestu gdje je tijelo pronađeno.

Po nalogu tužioca dobojskog Okružnog javnog tužilaštva, danas će u dobojskoj bolnici biti obavljena obdukcija kojom će biti utvrđen uzrok smrti žene.

Iz dobojske policije su nam kazali i da na pordučju koje pokriva ova PU nisu imali prijavljenih nestanaka osoba.

Podsjećamo, policiji je početkom mjeseca prijavljeno da je kod gradskog mosta u Doboju uočena žena koja je ušla u rijeku Bosnu i nestala u vodi, ali identitet te žene nije utvrđen.  Iako su iz policije upućivali poziv građanima da prijave ukoliko znaju o kome se radi, nije se došlo do saznanja ko je u pitanju.

Iz policije su nam kazali da je zasad prerano govoriti o tome da li se eventualno radi o istom slučaju, te će više informacija biti poznato nakon obdukcije i identifikacije pronađenog tijela.

Izvor: Glas regije

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...