Home / NOVOSTI / HRONIKA / Međed i Krekić danas u Modriči o neophodnim mjerama nakon nevremena

Međed i Krekić danas u Modriči o neophodnim mjerama nakon nevremena

ISTOČNO SARAJEVO – Direktor Republičke uprave civilne zaštite Mile Međed i načelnik opštine Modriča Milan Krekić razmotriće danas situaciju u toj opštini nakon vremenskih nepogoda koje su prouzrokovale štetu na infrastrukturi i poljoprivrednim usjevima, te dogovoriti odgovarajuće mjere za normalizaciju života.

Oni će razgovarati o uključivanju mašinskog tima Republičke uprave civilne zaštite u raščišćavanje pojedinih lokalnih putnih komunikacija koje su neprohodne zbog bujičnih nanosa.

Iz Republičke uprave civilne zaštite saopšteno je da je to posebno važno, jer su neka domaćinstva u kojima žive stara lica putno odsječena.

Kratkotrajne intenzivne vremenske nepogode juče su zahvatile pojedine lokalitete u Republici Srpskoj, među kojima je i Modriča, a jaka kiša i grad izazavali su štete na infrastrukturi i poljoprivrednim usjevima.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

13.SAJAM RURALNOG STVARALAŠTVA U TAREVCIMA KOD MODRIČE – MJESTO NOVIH IDEJA *(FOTO)

Sajam ruralnog stvaralaštva u Tarevcima svake godine je prilika za susret proizvođača, kupaca i posjetilaca. Međusobno se upoznaju i razmjenjuju iskustva. Takođe, kao po pravilu iz godine u godinu oblikuju ...