Home / NOVOSTI / HRONIKA / Tuga u Tvronici obuće“Alfa“ Modriča, iznenada preminuo Marko Jakovljević

Tuga u Tvronici obuće“Alfa“ Modriča, iznenada preminuo Marko Jakovljević

Smrt u 43.godini
Komemoracija u kolektivu, sahrana u Koprivni

MODRIČA – U ponedeljak u tri sata ujutro, od posledica srčanog udara, iznenada je preminuo Marko Jakovljević (43) iz Koprivne, radnik Tvornice obuće „Alfa“ iz Modriče.

Iza Marka su ostali supruga i maloletni sin, srednjoškolac.

Danas je u krugu preduzeća održan komemorativni skup na kome je, pored fotografije preminulog Jakovljevića, kao skamenjen stojao i govorio Ilija Jevtić, direktor preduzeća.

 

ILIJA JEVTIĆ GOVORI NA KOMEMORACIJI

„Markova smrt je potvrda da kada se sudbina poigra, a smrt oduzima, da odlaze najbolji. Marko Jakovljević bio je jedan od najboljih, najuzornijih radnika koji je delio zajedničku sudbinu

kolektiva i 400 zaposlenih punih 15 godina. Njegovo ponašanje i radne navike ostaće nama primer kako treba, a njegov lik i ljudsko delo biće nešto što ćemo čuvati od zaborava. Porodicu preminulog Marka Jakovljevića nećemo zaboraviti. I ne možemo“, poručio je Ilija Jevtić.

Iz Fonda solidarnosti pomenutog kolektiva izdvojeno je 1.000 maraka za prvu podršku porodici Jakovljević.

Iako to nije istaknuto, preduzeće „Alfa“ obezbedilo je sredstva za organizaciju sahrane, kao i prevoz zaposlenih do Koprivne.

Marko Jakovljević sahranjen je na mesnom groblju u Koprivni kod Modriče.

Slađan JEREMIĆ

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...