Home / NOVOSTI / HRONIKA / Mićo Kuzmanović blista u Mladosti i u U-21 selekciji BiH *(TONSKI PRILOG)

Mićo Kuzmanović blista u Mladosti i u U-21 selekciji BiH *(TONSKI PRILOG)

SAVRŠENSTVO JE U JEDNOSTAVNOSTI!
Za BiH protiv Lihtenštajna dva puta pogodio cilj

MODRIČA – Modričanin Mićo Kuzmanović briljira u premijerligašu iz Doboj – Kaknja, ekipi Mladosti. Takvim partijama peporučio se selektoru mlade reprezentacije BiH, gde, takođe, pruža maksimum. Mlad čovek odlučan je da uspe. Mićo Kuzmanović nagoveštava blistavu karijeru vrsnog golgetera kome će da se divi čitav region. Igra dobro, rešeta protivničke mreže i u Mladosti Doboj Kaknju i u mladoj selekciji Bosne i Hercegovine. Slava koja godi, ali i obavezuje.

DESNO KRILO MLADOSTI – MIĆO KUZMANOVIĆ

„Drago mi je što se tako priča  o meni. Još draže mi je što igram u takvom izdanju. Odlično me krenulo i u Mladosti i u državnom timu. Protiv Lihtenštajna postigao sam dva gola, bio je kazneni udarac na meni. Postigao sam gol za Mladost protiv Čelika. Dobro je, do neba da se čuje“, priča Kuzmanović.

Ne bi mu „teško pao“ ni poziv selektora A tima Mehmeda Baždarevića.

„Ooooo, to je san svakog sportiste. Ja se nadam pravim izdanjima i dobrim partijama, a selektor će da prati mlade igrače. Verujem da ću dočekati taj poziv. Mnogo bi mi značilo. Verujem da će mi se ostvariti san, da zaigram za seniorski tim BiH“, želje su mu.

Modriča, Jagodina, Zvijezda…

Učio je u Modriči, u Jagodini, gradačačkoj Zvijezdi…

„Na svaki raniji klub gledam sa poštovanjem. Učio sam i stasavao, ali, ruku na srce, najviše sam naučio u Mladosti. Ipak, Premijer liga BiH je nešto drugo, posebno. Ovde sam najviše napredovao i najviše pokazao“, kaže Kuzmanović.

Razumljivo je pitati ga gde bi pre – u Crvenu zvezdu ili Partizan, u Sarajevo ili u Željezničar?

„Veliki sam navijač beogradskog Partizana. Kada bih mogao da biram, najradije bih na crno – belu stranu Topčidera“, ističe desno krilo Mladosti.

Ovo bi mogao da pročita i njegov trener Husref Musemić, nekadašnji golgeter Sarajeva i Crvene zvezde.

„Trener Musemić je veliki čovek, a čuo sam da je bio i super dobar fudbaler. Neće se on ljutiti zbog mojih navijačkih opredeljenja. On je veliki profesionalac. Mislim da me ne bi sprečavao da zaigram u Partizanu“, kroz smeh nastavlja svoju priču.

Vedete iz Skugrića

Skugrić, predgrađe Modriče, imao je svoje fudbalske vedete: Nikolu Nikića, Slavišu Dugića, Zdravka Kuzmanovića. I Mićo Kuzmanović bi mogao da krene njihovim stopama.

„Sve ih poznajem i svi su izvanredna sportska imena. Rado bih da pođem njihovim stopama. Vredno radim, ćutim i molim se da ostvarim zapaženu karijeru. Imponuje da me porede s njima, što u meni vide njihove naslednike. Videćemo šta će biti. I od sportske sreće zavisi“, zaključio je ovaj mladić.

Mićo Kuzmanović igra lepršavo, za oko svečano, lagano i jednostavno, a ,opet, savršeno.

Savršenstvo je u jednostavnosti…

Sladjan Jeremic

 

 

Slađan JEREMIĆ

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...