Home / NOVOSTI / HRONIKA / “TROJKA” OPET – RADNA AKCIJA U MZ MODRIČA 3 *(FOTO)

“TROJKA” OPET – RADNA AKCIJA U MZ MODRIČA 3 *(FOTO)

“Trojka” je već uobičajeni naziv za Mjesnu zajednicu Modriča 3, i ista je proteklih godina postala dobar primjer aktivizma mještana u raznim sferama, od klulturnih i sportskih manifestacija pa do čestih radnih akcija na uređenju okoline.

Tako je bilo i juče kada su realizovali radnu akciju na uređenju starog autopoligona kod mosta na zapadnom lateralnom kanalu a takođe je malo dotjeran i travnjak oko poligona malih sportova neposredno uz kancelariju MZ Modriča 3.
Na starom autopoligonu bilo je više posla, krčilo se šiblje i kosila trava, ali sve je urađeno u dobrom raspoloženju. Na kraju akcije svi su se okupili u prostorijama MZ i uz iće i piće nastavili komšijsko druženje.

Organizator akcije, kao i uvijek, bio je Boro Bjelić, predsjednik Savjeta MZ Modriča 3, koji je za portal modričainfo izjavio:

BORO BJELIĆ-PREDSJEDNIK SAVJETA MZ MODRIČA 3

–  “Ovo je samo još jedna u nizu radnih akcija na uređenju naše Mjesne zajednice i kako smo radili dosada tako ćemo i ubuduće. Nemamo problem sa odzivom mještana, svi rado pomažu jer svi su i zadovoljni kako sada izgleda sportski teren i druge lokacije koje smo uredili i održavamo. Uložili smo dosta truda prethodnih godina ali rezultati se jasno vide i ovako ćemo nastaviti i nadalje. Za realizaciju naših manifestacija pa i ovakvih akcija uvijek se nađu i donatori koji nam pomažu tako da ne ovisimo o budžetskim sredstvima, sami se snalazimo a i sami sugrađani učestvuju u tome.  Za realizaciju ove radne akcije pomogao nam je Milan Piljak, instruktor vožnje u autoškoli “Staša”i mi mu se ovim putem zahvaljujemo na tome.” – zaključio je Boro Bjelić.

Među akcijašima bio je i mladi Milan Đurić Šofer, koji je za naš portal izjavio:
–  “Dolazim na akcije jer to radi i moj otac Mirko Đurić koji učestvuje u svim aktinostima naše Mjesne zajednice. Lijepo je vidjeti da imamo najljepše igralište u gradu, klupe, ljuljačke i sportske terene i mi mladi imamo ovdje svoje mjesto za igru i druženje. Pozivam i ostale moje vršnjake i sve druge da se pridruže i učestvuju u akcijama i da tako svoju okolinu učinimo ljepšom.”

MILAN ĐURIĆ “ŠOFER” NAJMLAĐI UČESNIK AKCIJE

Kako se kaže, “Dobar glas se daleko čuje” tako i “Trojka” je ponovo pokazala da se može kad se hoće. Naravno, potreban je i trud i dobra volja onih koji su na čelu Savjeta Mjesnih zajednica, a Boro Bjelić je očito jedan od tih ljudi dobre volje.

DRUŽENJE AKCIJAŠA

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

 

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...