Home / NOVOSTI / HRONIKA / Dragan Stević, novi sportsko – tehnički direktor Alfa Modriče

Dragan Stević, novi sportsko – tehnički direktor Alfa Modriče

ZAGLEDANI U BUDUĆNOST!

MODRIČA – Uspehe prizivaju, ka njima streme. U Alfa Modriči, nekadašnjem šampionu Republike Srpske i BiH, radi se punom parom. Cilj je jasan – povratak na staze stare slave. Od sada je Dragan Stević sportsko – tehnički direktor kolektiva. Stvari se dovode u red, a rezultati treba da dođu.

„Reklo bi se da smo povukli prave poteze i definisali brojna pitanja. Prepoznali smo prioritete i u organizacionom pogledu angažovali se kako bi ovaj kolektiv izveli na pravi put, izbavili iz svih nevolja koje su ga snašle u minulom periodu. Fudbalska organizacija je velika obaveza i zadaća, iskušenja je na sve strane. Ipak, ako se dobro organizujemo i ako stvari postavimo na pravo mesto, uspeh ne sme izostati“, rekao je Dragan Stević, novi sportsko – tehnički direktor Alfa Modriče.

Utisak je da je upravljačka struktura bolje utegnuta u odnosu na igrački deo modričke fudbalske porodice.

„Vršimo analizu i tragamo za razlozima lošije igre na pojedinim utakmicama. I dalje smatram da imamo najbolji tim. Međutim, to moramo pokazati na terenu. Nismo smeli izgubiti u Šamcu, uz svako poštovanje naših komšija. Nismo smeli doživeti poraz u Žeravici, ali tamo je bilo svega. Boli nepravda, pa čovek ne može sve da prećuti. Međutim, neka se završi na ovome. Okrećemo se meču protiv Dubrava, ima još kvalitetnih protivnika“, svestan je Stević.

Neminovno je, biće određenih poteza.

„Rešavaćemo neka pitanja u stručnom štabu. Nekim igračima ćemo se morati zahvaliti. U zimskoj pauzi ćemo angažovati četiri ili pet igrača koji će odgovoriti svim izazovima i koji će nas povesti do Prve lige Republike Srpske. Ne bih sada o imenima, ali imam u vidu koje igrače angažovati. Moramo doći do osveženja, do provetravanja sopstvenih redova. Imaćemo na proleće tim koji će doneti prvu poziciju, ostvarenja cilja, povratak u prvoligaško društvo“, zaključio je Dragan Stević, novi sportsko – tehnički direktor Alfa Modriče.

Hrabar čovek, na delima i rečima…

Slađan JEREMIĆ

 

 

DONATORSKO VEČE
U subotu, 30.septembra, u 11,30 časova na grobu dr Milana Jelića biće služen pomen i položeno cveće. Na taj način biće obeleženo 10 godina od iznenadne i prerane smrti šestog predsednika Republike Srpske, te prvog čoveka FS Republike Srpske i FS BiH. Uz porodicu Jelić, ovom verskom činu trebalo bi da prisustvuju predsednik RS Milorad Dodik, sa saradnicima, predstavnici Narodne skupštine i Vlade Republike Srpske, načelnici više opština, brojne privredne i sportske delegacije. U 19 časova biće organizovano Donatorsko veče „Neka se vrate dani slave“. „Donatorsko veče biće održano u restoranu Tvornice obuće Alfa. Sve to na dan kada se navršava decenija od smrti Milanove. Imamo potvrdu dolaska značajnog broja ljudi koji su znali koliko je pokojni Jelić voleo fudbal i živeo za Modriču i naš klub. Sva sredstva koja prikupimo biće usmerena na potpuni oporavak Alfa Modriče“, kaže Ilija Jevtić, potpredsednik drugoligaša iz Modriče.

 

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...