Home / NOVOSTI / HRONIKA / TRADICIONALNA DODIJALA PAKETIĆA POVODOM NOVOGODIŠNJIH I BOŽIĆNIH PRAZNIKA U FIRMI DOO “ALFA” MODRIČA

TRADICIONALNA DODIJALA PAKETIĆA POVODOM NOVOGODIŠNJIH I BOŽIĆNIH PRAZNIKA U FIRMI DOO “ALFA” MODRIČA

Tradicionalno kao i svake godine firma d.o.o. “Alfa” Modriča je obezbijedila paketiće za preko 70 djece radnika zaposlenih u firmi.
Direktor firme Ljubiša Stanišić izjavio je da su ove godine zbog epidemioloških mjera paketići uručeni roditeljima za njihovu djecu. Poželio je svima srećne praznike te izrazio zadovoljstvo što je firma uspjela da prebrodi težak period izazvan posledicama pandemije Korona virusa.

U proteklih 2 mjeseca na posao smo vratili preko 50 radnika te u Novoj godini očekujemo nastavak jačanja kapaciteta i potpunu konsolidaciju poslovanja, izjavio je Stanišić.

Vlasnik firme Ilija Jevtić je u ime firme i porodice Jevtić poželio srećne Novogodišnje i Božićne praznike svim zaposlenim.
– “Vratili smo se na staze uspjeha, vratili smo preko 50 radnika, a u narednoj godini očekujemo povećanje kapaciteta i vraćanje starih i zapošljavanje novih 50 radnika”  – izjavio je je Jevtić.

Izvor Foto: Alfa DOO Modriča
Pripremio: Zlatko Huravik / Modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...