Home / NOVOSTI / HRONIKA / TOLIŠANI OPET U AKCIJI *(FOTO)

TOLIŠANI OPET U AKCIJI *(FOTO)

MODRIČA-TOLISA, 05.11.2017.  Danas je u Tolisi odrađena još jedna akcija, u kojoj su učestvovali mještani Kunovca i Kalajdžija.
Na raskrsnici puteva Kunovac – Kalajdžije, pored novoizgrađenog asvaltnog puta, ostao je ne zaštićen odvodni kanal koji je stvarao probleme mnogim vozačima na ovom dijelu puta.

Kao i u predhodnim akcijama, tako i ovaj put, aktivisti iz sela Petar Kovačević i Mirko Đurić, dogovorili su da zajedno sa mještanima Kunovca i Kalajdžija, odrade i ovu akciju.
Prvo je bagerom produbljen i očišćen već postojeći kanal a zatim ugrađeno 10 betonskih cijevi promjera F 600 mm te ih zasuli odgovarajućim posipnim materijalom.
Uloženo je 500 KM zajedničkih sredstava mještana Kalajdžija i Kunovca.
Kao što je i do sada pomagao sve akcije, mještanin Jovan Đurić, tako je podržao i ovu akciju te obezbijedio pića i hrane za sve učesnike.

–  “Koristimo priliku da se zahvalimo svim učesnicima akcije, kao i našem Jovanu i njegovoj porodici, koji su bili uz nas tokom svih akcija.” rekao je Mirko Đurić.

Fotografije koje je snimio učesnik akcije Milan Đurić pokazuju tok radova kao i atmosferu koja je vladala tokom akcije.

Tekst i foto: Milan Đurić
Obrada: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...