Home / NOVOSTI / HRONIKA / GERUSI FINIŠ UKRASIO: Vranjak – Sloga Srbac 4:1 (1:1)

GERUSI FINIŠ UKRASIO: Vranjak – Sloga Srbac 4:1 (1:1)

Stadion: Centar. Gledalaca: 100. Sudija: Dragan Kesić (Gradiška) 7. Strelci: Rakić u 13., Savkić u 60., Gerusi u 79., i 87.minutu. Žuti kartoni: Rakić, Vajkić, Janković, Gajić(Vranjak), Grbić, Radaković, D.Babić, Ugren(Sloga).

VRANJAK: Lukanović 7, Ristić 7(od 76.min.Gerusi 8), Janković 7, Ne.Savić 7.5, Trepić 7, Gajić 8, Rakić 7.5, Mikelini 7, Savkić 7.5(od 69.min.Vajkić -), Stojanović 7.5, D.Savić 7(od 59.min.Vidović 7.5).

SLOGA: Babić 7, Ugren 5.5, Maletić 5.5, Malbašić 5.5, Grbić 5.5, Kršić 6.5, Radaković 5.5(od 69.min.Smiljanić -), Nježić 6.5, Zukanović 5.5, Todorović 5(od 46.min.Grgec 5), Bjelonić 5.5(od 81.min.Majstorović -).

Igrač utakmice: Igor Gerusi (Vranjak) 8.

 

MODRIČA – Vranjak je dugo čekao na trijumf i do njega stigao,ipak, teže nego što se očekivalo. U 13.minutu veliki posao uradio je Aleksandar Gajić i centrirao sa leve strane, a Ljubomir Rakić se izborio za loptu, šutirao i pogodio cilj. Gosti se ni tada nisu predavali, često su umeli da „slože“ brzu kontra akciju. U 38.minutu Igor Nježić je šutirao sa pristojne udaljenosti, sasvim iskosa sa leve strane, lopta je pogodila nekog iz zadnje linije domaćina, promenila je smer i prevarila golmana Miroslava Lukanovića. Dugo se vodila žestoka borba za svaki pedalj terena, ali je otpor gostiju slomljen u 60.minutu. Dejan Vidović, koji je prvo poluvreme proveo na klupi, lepo je asistirao, a Spasoje Savkić doneo novu prednost Vranjačanima. Gosti su dugo protestovali, misleći da se napadač rivala poslužio rukom. Onda je u 74.minutu Gajić šutirao sa distance, lopta je prohujala pored gola, a da se zakoprcala u mreži bio bi to pogodak za tv – špice.

I drugi prvotimac domaćina, Igor Gerusi, ušao je u igru sa klupe. Nakon tri minuta je iskoristio lepu asistenciju toliko korisnog i borbenog Aleksandra Gajića, te svojim pogotkom , lobujući Dražena Babića, poslao poruku domaćim navijačima:“Možete da slavite!“

Finiš utakmice u potpunosti je pripao domaćinu, iako je trener Srpčana Miodrag Nježić pokušavao svoje bogato iskustvo da prenese na igrače. Spasa gostima nije bilo, a Gerusi je u 87.minutu potpisao lepu fudbalsku priču po hladnom vremenu, novembarskom.

Vranjak kreće ka luci spasa…

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...