Home / NOVOSTI / HRONIKA / Telekomunikacione usluge Blicneta u Modriči!

Telekomunikacione usluge Blicneta u Modriči!

Kompanija Blicnet iz Banja Luke preuzela kablovsku infrastrukturu firme Focus-M u Modriči

 Telekom operater Blicnet iz Banja Luke preuzeo je kablovsku infrastrukturu firme Focus-M d.o.o. u Modriči. Kako bi korisnicima u Modriči pružio savremene usluge digitalne televizije, brzog Interneta, fiksne i mobilne telefonije, Blicnet je izvršio potrebne radove i investicije radi osavremenjivanja i poboljšanja postojeće infrastrukture.

 U narednom periodu korisnici usluga firme Focus-M mogu da očekuju posjetu isključivo predstavnika kompanija Focus M i Blicnet koji će ih detaljno informisati o načinima prelaska i zaključivanja ugovora o korištenju Blicnet usluga. Za dodatne informacije o Blicnet uslugama na raspolaganju je besplatni info broj 0800 30 600.

Kompanija Blicnet je telekom operater iz Banja Luke koji posluje u okviru Telekom Slovenija grupe i tokom svog poslovanja u našoj zemlji pozicionirala se kao operater koji pruža komunikacione usluge i servise visokog kvaliteta po konkurentnim cijenama i korisnicima omogućava uspješnu komunikaciju.

Izvor: Blicnet

(Marketing)

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Rada Đošan Kitić – TRAG U BESKRAJU – V DIO *(VIDEO)

TRAG U BESKRAJU    Naša sugrađanka, poznata pjesnikinja i pisac Rada Đošan Kitić poznata je našoj ali i široj javnosti. U prethodnom periodu kroz nekoliko naših video snimaka predstavili smo ...