Home / NOVOSTI / HRONIKA / Stari Hram u Koprivni proslavio je svoju 144 krasnu slavu *(FOTO)

Stari Hram u Koprivni proslavio je svoju 144 krasnu slavu *(FOTO)

Najstariji Hram na Trebavi, Stari Hram u Koprivni proslavio je 17. maja ove godine svoju 144. krsnu slavu. Tim povodom na FB stranici Crkvene opštine Koprivna – Modriča postavljena je objava koju prenosimo u cjelosti.

PROSLAVLJENA KRSNA SLAVA NAŠEG STAROG HRAMA!!!

Na dan uspomene na praznik Vaznesenja Gospodnjeg 17.05. 2018.godine naš Stari Hram proslavio je svoju 144 krasnu slavu. Zaista je bilo prelepo,i slike sve govore. Želimo da se zahvalimo sveštenicima protojerej-stavroforima Jovi Lakiću iz Šamca i Mirku Jokiću iz Kožuha, kumu g. Iliji Jevtiću koji nas je kao pravi domaćin ugostio i radovao se sa nama, umjetnicima izvorne muzike braći Pavlović iz Koprivnske Trebave i na kraju ne kao zadnja zahvalnost već najveća ide našoj djeci iz KUD-a Trebava iz Koprivne koji su odigrali splet igara i našu zajedničku slavu svojim nastupom uljepšali. Hvala svima vama koji ste uzeli učešća u ovom za nas bitnom danu, nadam se da će nas iduće godine biti mnogo više. Kuma za iduću godinu je Gordana Kostić.
Hvala ti Gospode za sve!

U prilogu je nekoliko slika objavljenih u sklopu gornje objave.

Izvor: Crkvena opština Koprivna – Modriča
Obrada: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...