Home / NOVOSTI / HRONIKA / Humanitarna akcija Savjeta MZ Modriča 5 uz Dan Mjesne zajednice *(FOTO)
TIBOR JOVIĆ I DANIJEL KRIVOŠIJA U HUMANITARNOJ AKCIJI

Humanitarna akcija Savjeta MZ Modriča 5 uz Dan Mjesne zajednice *(FOTO)

O proslavi Dana Mjesne zajednice Modriča 5, koja je po prvi put održana 13. maja ove godine, kao i o pratećim manifestacijama pisali smo prethodnih dana u više navrata. Međutim, naknadno smo saznali o još jednoj humanitarnoj akciji koja je provedena uoči same proslave, a istu je organizovao i sproveo Savjet MZ Modriča 5, i smatramo da ova akcija zaslužuje da i naknadno bude objavljena i tako bude trajno evidentirana kao hronika događaja sa ovih prostora.

TIBOR JOVIČIĆ ( lijevo)

Predsjednik Savjeta MZ Modriča 5, Tibor Jovičić za portal modričainfo je izjavio da je simbolično pred zajedničku molitvu podijeljeno dvanaest paketa prehrambenih artikala za isto toliko socijalno ugroženih porodica sa područja ove Mjesne zajednice.
Takođe, ovim povodom dao nam je i kratku izjavu:
–  “Povodom Dana MZ 5 upriličeno je niz dogadjaja kao sto su turnir u šahu, futsalu, kulturno umjetničkom i zabavnom programu. Između ostalog mladi MZ 5 zajedno sa predsjednikom su podijelili pakete pomoći socijalno ugroženim porodicama. Zahvaljujem se sugrađanima koji su pomogli da se manifestacija pripremi i sprovede.”

Ovu akciju popratit ćemo i slikama koje su nam dostavili.

Izvor informacija / foto: Savjet MZ Modriča 5 / Tibor Jovičić
Autor: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U Modriči obilježen Međunarodni dan gluvih i nagluvih lica *(FOTO+VIDEO)

Dana 23, septembra 2023. godine u SKC Modriča održan je skup povodom Međunarodnog dana gluvih i nagluvih lica. U prisustvu većeg broja članova modričkog Udruženja gluvih i nagluvih i gostiju ...