Home / NOVOSTI / HRONIKA / “Spin” obilježio 10 godina postojanja

“Spin” obilježio 10 godina postojanja

MODRIČA – Proglašenjem najuspješnijih igrača i promocijom biltena “Deset svetosavskih turnira”, Stonoteniski klub “Spin” Modriča obilježio je 10 godina postojanja.

Najuspješniji takmičar od osnivanja “Spina” je Igor Đurić koji je u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji osvojio ukupno devet zlatnih i jednu srebrnu medalju.

Na sinoćnjoj svečanosti obilježavanja 10 godina od osnivanja kluba, za najboljeg takmičara u kategoriji juniora proglašen je Nemanja Bijelić.

Kristina Đuričić najuspješnija je stonoteniserka, dok je u kategoriji veterana najviše uspjeha imao Nenad Malinović.

Sekretar Kluba Boro Bijelić rekao je da je Klub posebno ponosan na Svetosavski i Vidovdanski turnir, koje svake godine organizuje povodom značajnih praznika Savindana i Vidovdana – dana opštine Modriča.

Predsjednik Kluba Rajko Sajić kaže da je “Spin” za deceniju postojanja ostvario dobre rezultate i da ima podršku lokalne uprave i brojnih sponzora.

On je napomenuo da je cilj Kluba da u narednom periodu veću pažnju posveti talentovanim mladim igračima.

Trener Velimir Drobnjak istakao je da su uslovi za rad dobri, te da je “Spin” pozvan na međunarodni stonoteniski turnir koji će biti održan krajem aprila u Švajcarskoj i na kojem će, odlukom organizatora, biti prikupljena sredstva za nabavku rekvizita i opreme modričkim stonoteniserima.

“Spin” ima 30 registrovanih takmičara i veliki broj rekreativaca.

Izvor: Glas regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...