Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SZM DANAS OBIŠLA TRI SOCIJALNO UGROŽENE PORODICE U KOPRIVNI *(FOTO)

HO SZM DANAS OBIŠLA TRI SOCIJALNO UGROŽENE PORODICE U KOPRIVNI *(FOTO)

Humanitarna organizacija “Srcem za Modriču” kreće u obilazak socijalno ugroženih porodica naše opštine. Odlučeno je da svaka mjesna zajednica u prvom krugu dobije po tri paketa i tako idemo sve u krug dok i poslednja porodica opštine Modriča ne bude posjećena i evidentirana.

Za sada smo obezbjedili sredstva za oko 50 porodica, nekih 5.000 KM. Pakete pomoći će djeliti omladina HOSZM uz pratnju sveštenika i nekoga starijeg iz organizacije koji je zadužen za bezbjednost i prevoz omladine kao i to da evidentira porodicu kojoj je uručen paket. Evidencija se vrši zbog pravljenja nove i tačnije Socijalne karte naše opštine.

Danas smo bili u Koprivni i posjetili tri porodice.

Posjetili smo Radoja Trivića koji živi sam, Ranka Marjanovića koji takođe živi sam, i  porodicu Kuzmanović Djorđe i Draženka koji imaju šestoro djece.

HO SZM predstavljali su omladinke organizacije Ana Govedarica i Ivona Stanković a u pratnji su bili sveštenik Jadranko Stojanović, Aleksandar Zarić i Milica Stefanović kojima se u ime organizacije zahvaljujemo.

Predsjednik Izvršnog Odbora Bojan Milešić

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...