Home / IZBORI 2016 / DNS / SINIŠA NIKIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA REGIONALNOG ODBORA DNS-a REGIJE POSAVINA

SINIŠA NIKIĆ PONOVO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA REGIONALNOG ODBORA DNS-a REGIJE POSAVINA

Na FB stranici DNS-a Modriča naišli smo na informaciju, te istu prenosimo u cjelosti jer smatramo je interesantnom za javnost sa našeg područja.

SINIŠA NIKIĆ JEDNOGLASNO I OČEKIVANO PONOVO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA REGIONALNOG ODBORA DNS-a REGIJE POSAVINA

07.07.2017.godine

ODRŽANA KONSTITUTIVNA SJEDNICA REGIONALNOG ODBORA DNS-a REGIJE POSAVINA
Siniša Nikić jednoglasno izabran za predsjednika Regionalnog odbora DNS-a Regije Posavina, uz punu podršku svih članova Regionalnog odbora Siniša Nikić po drugi put na čelu Regionalnog odbora DNS-a. Nakon rezultata Lokalnih izbora na kojima je DNS u Regiji Posavini osvoijo oko 4000 glasova i ostavrio ogroman iskorak u odnosu na raniji period. Regija je još jednom ukazala povjerenje svom dosadašnjem predsjedniku i očekivati je da stranka u narednom periodu nastavi da jača. Siniša Nikić je nakon Lokalnih izbora od decembra prošle godine izabran za predsjednika Skupštine opštine Modriča. Za potpredsjednike Regionalnog odbora su izabrani: Đorđe Maksimović iz Broda i Miro Simić iz Dervente, za sekretara Regionalnog odbora izabran je Nebojša Knežević iz Modriče.

Izvor: FB  ДЕМОКРАТСКИ НАРОДНИ САВЕЗ МОДРИЧА

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Rada Đošan Kitić – TRAG U BESKRAJU – V DIO *(VIDEO)

TRAG U BESKRAJU    Naša sugrađanka, poznata pjesnikinja i pisac Rada Đošan Kitić poznata je našoj ali i široj javnosti. U prethodnom periodu kroz nekoliko naših video snimaka predstavili smo ...