Home / NOVOSTI / HRONIKA / Sanacija makadamskih puteva i ulica

Sanacija makadamskih puteva i ulica

MODRIČA – U Modriči je danas počela sanacija makadamskih puteva i ulica za koju je iz budžeta opštine obezbijeđeno 116.000 KM.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju Jovan Mišić rekao je Srni da će u okviru Programa redovnog održavanja putne infrastrukture, narednih dana biti sanirani makadamski putevi i ulice u svim seoskim i gradskim mjesnim zajednicama.

On je naveo da je jutros počelo i obilježavanje horizontalne signalizacije na gradskim ulicama, podsjetivši da je krajem maja završeno asfaltiranje udarnih rupa na gradskim ulicama, osim Berlinske ulice za čiju sanaciju je danas raspisan tender.

Mišić je pojasnio da Berlinska ulica nije sanirana zajedno sa ostalim ulicama zbog postupka utvrđivanja uzroka potonuća asfalta postavljenog u avgustu prošle godine.

“Zbog potrebe hitne sanacije oštećenja na glavnoj saobraćajnici između centra grada i izbjegličkih naselja Modriča Tri i Modriča Pet, lokalna uprava Modriče će vlastitim sredstvima finansirati radove, a uzroci i odgovorni za takvo stanje utvrdiće se nakon vještačenja koja je zatražila Opštinska komisija imenovana na zahtjev Skupštine opštine”, rekao je Mišić.

Izvor: Nezavisne novine

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...