Home / NOVOSTI / HRONIKA / Sahranjena Dijana Bijelić

Sahranjena Dijana Bijelić

Na Gradskom groblju u Modriči, danas u 13 sati, sahranjena je Dijana Bijelić (30).

Sudbina ove žene iz Dobrinje kod Modriče je prije tri mjeseca potresla čitav region. Naime, tada se saznalo da Dijana boluje od karcinoma na bazi lobanje. Međutim, pojavila se nada u ozdravljenje u Istambulu, na svjetski poznatoj klinici Adžibadem. Tada su Dijani i suprugu Daliboru u pomoć priskočili rodbina, prijatelјi i gotovo cijela Republika Srpska i BiH, u nadi da se pokuša sačuvati jedan mladi život.

Međutim Dijana je izgubila životnu bitku u petak u ranim jutarnjim časovima.

Tuga je zavladala ne samo u domu Bijelića u Dobrinji, nego i u cijeloj Modriči i okolini. Šestogodišnja Ivana i petogodišnji Mitar ostali su bez svoje majke.

Kada je stigla prvog decembra prošle godine iz Istanbula, njihovoj radosti nije bilo kraja. Dijana se tada bila oporavila da se mogla kretati, mogla je govoriti, mogla je grliti i lјubiti svoga Mitra i svoju Ivanu.

Da podsjetimo, Dijana Bijelić je prije osam mjeseci osjetila jake bolove u glavi. Išla je na razna ispitivanja i pretraživanja, ali lјekari nisu mogli da utvrde o čemu se radi. U Kliničkom centru Srbije u septembru je ustanovlјeno da se radi o karcinomu na bazi lobanje i tada je odmah i operisana. Nјeno stanje se naglo pogoršalo početkom oktobra kad je završila skoro u komi u dobojskoj bolnici. Zahvalјujući medijima koji su alarmirali javnost, veoma brzo su se prikupila sredstva za Dijanino liječenje u Turskoj.

Na žalost, bolest je bila jača od bezgranične humanosti lјudi, doktora i lјubavi njenih najmilih.

Prije nekoliko dana u Modriči je preminula šestogodišnja djevojčica. I dok su zanjom još suze tekle, smrt mlade majke Dijane novi je šok, udarac i nevjerica za sve stanovnike Modriče i okoline.

Autor: Slađan Jeremić

Izvor: Dnevni avaz

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...