Home / NOVOSTI / HRONIKA / Realizacija projekata iz Programa kapitalnih ulaganja u 2016. godini *(VIDEO)

Realizacija projekata iz Programa kapitalnih ulaganja u 2016. godini *(VIDEO)

Asfaltiranje puta Tomići u Ždrebanu, MZ Skugrić

Načelnik opštine Mlade Krekić 30. juna 2016. godine posjetio je zaseok Ždreban u Mjesnoj zajednici Skugrić gdje je asfaltiran put Tomići.

„Na zadovoljstvo mještana put je asfaltiran. Ovaj projekat je planiran u Programu kapitalnih ulaganja za ovu godinu. U Skugriću se trenutno izvode i radovi na sanaciji zgrade mjesne zajednice. Želimo da  uredimo prostorije koje su u trošnom stanju a služe u svrhu ostvarivanja prava građana“, istakao je načelnik Krekić.

asfaltiranje_zdreban_(2)

Put je asfaltiran u dužini od 150 metara, širine asfalta 2,5 metara. Vrijednost radova je 9.360,00 KM, od čega je učešće mještana 50% i opštine Modriča 50%. Izvođač radova je „Geokop“ Derventa.

„Ovaj asfaltirani put za nas znači mnogo. Nema više nasipanja i problem je trajno riješen. Zahvalio bih se mnogo opštini Modriča“, izjavio je mještanin Ilija Tomić.

Sanacija zgrade mjesne zajednice u MZ Skugrić

Dvadeset četvrtog juna 2016. godine počeli su radovi na sanaciji zgrade mjesne zajednice u MZ Skugrić. U okviru projekta izvršiće se radovi na sanaciji dvije kancelarije, krečenje ostalih prostorija, izgradnja pred ulaza, obnavljanje fasade i zamjena oluka.

Za ovu investiciju iz budžeta Opštine je izdvojeno 10.323,38 KM. Izvođač radova je DOO „Promaks“ Modriča.

renoviranje_mz_skugric

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...