Home / DAN OPŠTINE 2016 / Prijem Jelene Đurić kod načelnika opštine Mladena Krekića *(VIDEO)

Prijem Jelene Đurić kod načelnika opštine Mladena Krekića *(VIDEO)

Načelnik opštine Mladen Krekić, 30. juna 2016. godine upriličio je prijem za modričanku Jelenu Đurić koja je osvojila drugo mjesto u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“ u Srbiji.

Načelnik je čestao Jeleni na ogromnom uspjehu koji je postigla i što je na najljepši mogući način predstavila svoj grad i učinila ga ponosnim.

„Mi već dugo znamo da će Jelena postati zvijezda. Nadali smo se ovakvom rezultatu. Televizija „Pink“ je prepoznala njen talenat i njoj više neće biti potrebna takmičenja. Komentari naših uvaženih umjetnika, poput Cece i ostalih iz žirija koji su mnogo puta pohvalili Jelenu potvrđuju sve ovo. Kao što rekoše, ona je naš cunami. Hvala Jeleni što je naš grad stavljala u prvi plan jer mnogo puta se čulo i pominjalo, Jelena Đurić iz Modriče. Danas smo htjeli kao njeni sugrađani, koji je volimo i poštujemo da joj i na ovakav način čestitamo“, izjavio je načelnik Krekić.

prijem_jelene_djuric_(2)

Jelena ima 25 godina a pjevanjem se bavi od svoje 4 godine. Još u vrtiću je pokazala svoje vokalne sposobnosti. 2009. godine osnovana je Etno grupa „Vida“ i Jelena je postala njen član. Bila je učesnica talent šoua „Zvijezda možeš biti ti“ i zauzela drugo mjesto. Tokom svog muzičkog djelovanja osvojila je mnoge nagrade, dosta prvih mjesta a između ostalih prvo mjesto na festivalu „Zlatni opanak“ u Valjevu.

„Prije svega zahvalila bih se našem načelniku na gostoprimstvu. Ja sam prezadovoljna uspjehom. Kažu najgore je biti drugi, ali kad prenoći i sagledaš neke stvari shvatiš da je to možda i bolje. Konkurencija je bila strašna i ja sam presrećna kako se na kraju završilo. Zahvalila bih se svom gradu koji mi je pružio ogromnu podršku, mislim najveću od svih takmičara. Sigurna sam da me najmanje 95% naših sugrađana podržalo, ako ne i 100% i hvala im na tome“, rekla je Jelena Đurić.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Isti je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...