Home / NOVOSTI / MODRIČA / Radni sastanak na temu nacrt budžeta za 2015. godinu

Radni sastanak na temu nacrt budžeta za 2015. godinu

U Skupštinskoj sali opštine Modriča, 5. decembra 2014. godine, načelnik opštine Modriča Mladen Krekić sa saradnicima održao je radni sastanak sa predstavnicima opštinskih javnih preduzeća i ustanova, osnovnih i srednje škole, udruženja građana i sportskih organizacija. Tema sastanka je Nacrt budžeta opštine Modriča za 2015. godinu.

 

Na početku sastanka prisutne je pozdravio Borislav Gvizden, načelnik Odjeljenja za finansije i kratko upoznao s Nacrtom. Zamolio je sve učesnike da uzmu aktivno učešće, daju svoje prijedloge i sugestije.

Tokom sastanka predstavnici su uzeli učešće u raspravi, iznijeli svoje mišljenje i dali određene prijedloge na Nacrt budžeta. Izrazili su razumijevanje planiranim sredstvima obzirom na trenutnu situaciju i slabo punjenje budžeta ove i predhodnih godina, te da će u okviru planiranog funkcionisati njihove institucije.

Načelnik Krekić je naglasio da budžet za narednu godinu ne može biti veći od 9 milona KM kako je planirano. Svi u lokalnoj upravi trude se da ove godine Opština Modriča bude na nuli jer je teško očekivati da će biti u suficitu kako je to bilo predhodnih godina. Načelnik je raspravu zaključio tako što se zahvalio svim prisutnim i istakao da je diskusija bila konstruktivna i vrlo korisna te da će se pokušati uvažiti prijedlozi koji su danas izneseni.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Organizovana obuka za poljoprivredne proizvođače

Klaster dobojske regije „Poljoklast“ u saradnji sa Odjeljenjem za privredu opštine Modriča i Udruženjem poljoprivrednih proizvođača „Modrička polja“, organizaovao je danas, 16. avgusta obuku poljoprivrednih prozvođača, koji se bave proizvodnjom  ...