Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prikupljeno 2000 KM za liječenje Tanje Andrijanić

Prikupljeno 2000 KM za liječenje Tanje Andrijanić

MODRIČA – Kulturno-umjetničko društvo /KUD/ “Trebava” iz Koprivne, u saradnji sa kulturno-umjetničkim društvima iz Modriče, Doboja i Petrova, organizovalo je u Koprivni humanitarni koncert na kome je prikupljeno 2.075 KM za liječenje Tanje Andrijanić, četvorogodišnje djevojčice iz ovog mjesta.

Predsjednik KUD-a “Trebava” Željko Miličević rekao je da je za humanitarni koncert koji je održan sinoć prodato 279 ulaznica i da je dio sredstava prikupljen i od dobrovoljnih priloga posjetilaca na koncertu.

Модрича - хуманитарни концерт1– Sav novac biće uručen Tanji Andrijanić kojoj je za liječenje sluha potrebno 40.000 KM – rekao je Miličević.

On je naglasio da su pored KUD “Trebava”, na humanitarnom koncertu nastupili KUD-ovi sa prostora Modriče “Savka Mačak” iz Skugrića i “Vranjak” iz Vranjaka, KUD “Bušletić” iz dobojskog naselja Donja Grapska i “Ozren” iz Krtove kod Petrova.

Humanitarnoj večeri prisustvovao je načelnik Modriče Mladen Krekić sa saradnicima koji su podržali humanitari rad KUD “Trebava” i mještana Koprivne.

Sinoćnji koncert je drugi ovogodišnji humanitarni koncert KUD “Trebava” koji ima 45 aktivnih članova.

“Trebava” sa 13 uigranih koreografija nastupa na svim kulturnim manifestacijama u Modriči i regionu, Republici Srpskoj i u Švajcarskoj u kojoj boravi veliki broj mještana Koprivne.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...