Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prijemi i posjete povodom Vaskrsa-Prijem vatrogasca Željke Nikića

Prijemi i posjete povodom Vaskrsa-Prijem vatrogasca Željke Nikića

Načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima, 13. aprila 2017. godine organizovao je prijem za vatrogasca Željku Nikića. Prijemu je prisustvovao i starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Modriča Dragan Stjepanić.

Mladi vatrogasac pokazao je izuzetnu hrabrost  09. februara 2017. godine spašavajući sugrađanina koji je nesrećnim slučajem pao u bunar dubok 10 metara. Željko je bez oklijevanja odlučio da se spusti u bunar i za par minuta ga izvukao. Istog dana hrabri vatrogasac je učestvovao u gašenju požara na stambenom objektu. Ponovo je prvi ušao u zadimljeni prostor i tom prilikom povrijedio nogu.

Načelnik je danas ponovo, a u povodu vaskršnjih praznika želio da oda priznanje Željku i uruči skroman novčani iznos. Pohvalio je rad TVJ Modriča i istakao da je opremljenost jedinice počev od 2004. godine na zadovoljavajućem nivou te da će se u narednom periodu pokušati iznaći mogućnosti da se stanje dodatno unaprijedi.

Dragan Stjepanić je takođe izrazio zadovoljstvo što u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici imaju ovako hrabrog mladog momka i rekao da Željko radi na svom profesionalnom usavršavanju.

Vatrogasac se zahvalio načelniku na prijemu i istakao da je to bila njegova dužnost te da bi ponovo postupio na isti način.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...