Home / NOVOSTI / HRONIKA / Odbojkaški savez Srpske- Milutinu Popoviću novi četvorogodišnji mandat

Odbojkaški savez Srpske- Milutinu Popoviću novi četvorogodišnji mandat

Na današnjoj izbornoj sjednici Skupštine Odbojkaškog saveza Republike Srpske dosadašnji predsjednik Milutin Popović dobio je jednoglasno povjerenje za novi četvorogodišnji mandat.

Prema riječima Popovića, prioritetni zadaci u novom mandatu biće razvoj odbojke na cijelom prostoru Srpske, rad sa mladima, edukacija i stručno obrazovanje kadrova.

“Uspostavili smo dobar sistem rada u prethodnom mandatu, što pokazuju i osvojene šampionske titule i kup takmičenja klubova iz Republike Srpske u zajedničkim prvenstvima”, rekao je Popović i dodao da će se i narednom periodu pomagati svim klubovima sa prostora Republike Srpske.

Za potpredsjednika Odbojkaškog saveza Republike Srpske je, takođe, jednoglasno izabran Esad Omerhodžić.

Na sjednici je razmatran i jednoglasno usvojen Program rada i aktivnosti Odbojkaškog saveza Republike Srpske u periodu od 2017. do 2021. godine.

Јednoglasno je izabran i novi Upravni odbor od sedam članova.

U Upravnom odboru su, osim predsjednika i potpredsjednika Saveza, Njegoš Vuković, Milenko Ristić, Slobodan Petrović, Ružica Šimšić i Radmila Marković.

Izabran je i tročlani Nadzorni odbor Odbojkaškog saveza Repubike Srpske.

Izvor: RTRS / Srna

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

“Modriča za zdraviju Srpsku: 30 kilometara za 30 godina Republike” *(FOTO+VIDEO)

U organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Modriča, u sklopu obilježavanja Dana Republike Srpske u Modriči, po peti put se organizuje sportska aktivnost “Modriča za zdraviju Srpsku: 30 kilometara za 30 godina ...