Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prijem Vedrana Blagojevića, autora filma „Modriča – Ovo je moj grad “ *(VIDEO)

Prijem Vedrana Blagojevića, autora filma „Modriča – Ovo je moj grad “ *(VIDEO)

Povodom Vidovdana, dana opštine Modriča, načelnik opštine Mladen Krekić primio je Vedrana Blagojevića, autora filma „Modriča – Ovo je moj grad“.

Vedran Blagojević je po zanimanju diplomirani komunikolog, vlasnik produkcije „Art Media“ i dugogodišnji zaljubljenik u fotografiju i video. Snimio je Modriču iz vazduha te izradio kratki film o Modriči u kojem je iskazao ljubav prema svom gradu. Film traje oko četiri minuta, prikazuje gradski dio Modriče kao i manastir na Dugoj njivi i služi za promociju i predstavljanje našeg grada. U filmu su prikazani važni infrastukrurni objekti, objekti javnih institucija, vjerski, kulturni, sportski i drugi objekti. Kroz ovaj film se takođe prikazuje patriotizam i velika ljubav prema Modriči.

Vedran je izrazio zadovoljstvo što je njegov rad prepoznat i rekao je da mu je namjera bila da iz svoje perspektive prikaže grad u kojem je odrastao i koji mu je pružio dom.

Načelnik Krekić se zahvalio Vedranu Blagojeviću na predivnom filmu kojeg je poklonio Modriči, izrazio svoje zadovoljstvo zbog filma čime je doprineo promociji Modriče kao sredine sa mnogim potencijalima i prirodnim ljepotama. Ovom prilikom uručio mu je prigodnu  nagradu.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...