Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prijem predstavnika boračkih organizacija *(VIDEO)

Prijem predstavnika boračkih organizacija *(VIDEO)

Povodom obilježavanja  Dana Republike Srpske,  načelnik opštine Jovica Radulović je 8. januara 2021. godine organizovao prijem za predstavnike boračkih organizacija. Prijemu su prisustvovali: predsjedništvo Opštinske boračke organizacije, predsjednici mjesnih boračkih organizacija, predstavnici Udruženja veterana rata, Udruženja porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila, Stambene komisije boračko-invalidske zaštite, Udruženja logoraša opštine Modriča i demobilisani borci Vojske Republike Srpske koji su najduži vremenski period proveli  u proteklom odbrambeno – otadžbinskom ratu. Prijem je organizovan u skladu sa mjerama i preporukama Republičkog štaba za vanredne situacije.

Zamjenik načelnika Nikola Savić poželio je dobrodošlicu prisutnima, te se  osvrnuo na dosadašnju saradnju između boračkih organizacija i Opštinske uprave.

Načelnik Radulović je pozdravio prisutne, naglasio da će Opštinska uprava u narednom mandatnom periodu svakodnevno raditi na poboljšanju stanja boračke populacije, jačanju njihovih prava, te čestitao predstojeći praznik.

„Dosadašnja saradnja je na zaista visokom nivou, a trudićemo se da je  i dodatno poboljšamo. Sve boračke populacije će u Opštinskoj upravi imati partnera, koji će biti otvoren za saradnju i servis za rješavanje svih njihovih potreba“, istakao je načelnik.

 

„Drago nam je da smo dobili uvjeravanja da će se nastaviti dosadašnja dobra saradnja, a otvoriti i određeni prostor za unapređenje saradnje. Potrebno je da boračke organizacije stvaraju nove ideje, sagledaju prioritetne probleme da bi došli na red za ostvarivanje“, rekao je Željko Terzić, predsjednik Opštinske boračke organizacije.

„Novi načelnik je nastavio tradiciju prijema povodom praznika i to nam mnogo znači. Nadamo se uspješnoj saradnji u budućnosti, s ciljem realizacije programskih ciljeva i zadataka boračkih organizacija“, izjavio je Vlado Dragojlović, predsjednik Udruženja logoraša opštine Modriča.

 

„Ovi prijemi mnogo znače za boračku populaciju, uvesele nas i daju volje u ova teška vremena. Zahvaljujem se Opštinskoj upravi na tome“ , izjavio je Jovo Bradašević, borac koji je  57 mjeseci učestvovao u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je naš snimak uživo putem FB Modričainfo.

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...