Home / NOVOSTI / HRONIKA / Položeno cvijeće na grob pokojnog predsjednika Republike Srpske dr Milana Jelića *(VIDEO)

Položeno cvijeće na grob pokojnog predsjednika Republike Srpske dr Milana Jelića *(VIDEO)

Povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike Srpske, danas 8. januara 2021. godine, na gradskom groblju u Modriči položeno je cvijeće na  grob pokojnog predsjednika Republike Srpske dr Milana Jelića.

Cvijeće su položili: supruga Milica i sin Petar, izaslanici srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednice Republike Srpske; ministri u Vladi RS Duško Milunović i Petar Đokić, predstavnici Narodne skupštine, načelnik opštine Modriča Jovica Radulović sa saradnicima, rodbina i prijatelji.

„Zahvalio bih se ministrima i ostalima koji su došli da danas odamo poštu mom pokojnom ocu. Svi znamo šta je sve uradio za Modriču i Republiku Srpsku i drago mi je da se te stvari ne zaboravljaju“, rekao je Petar Jelić.

„Prerano nas je napustio čovjek koji je dao ogroman doprinos kroz svoj društveni, politički i sportski rad. Odajemo mu svake godine dužnu poštu“, izjavio je ministar Milunović.

„Svake godine se najmanje dvaput okupljamo pored groba pokojnog predsjednika. Ostavio je neizbrisiv trag u životu Republike Srpske. Bio je veliki patriota i ljubitelj čovjeka“, istakao je ministar Đokić.

„Tradicionalno, povodom  dana Republike Srpske odali smo poštu prerano preminulom predsjedniku Republike Srpske, položili cvijeće sjećajući se tog tragičnog stradanja“, rekao je načelnik Jovica Radulović.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je naš snimak uživo putem FB Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Rada Đošan Kitić – TRAG U BESKRAJU – II DIO *(VIDEO)

TRAG U BESKRAJU    Naša sugrađanka, poznata pjesnikinja i pisac Rada Đošan Kitić poznata je našoj ali i široj javnosti. U prethodnom periodu kroz nekoliko naših video snimaka predstavili smo ...