Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prijem novinara kod Načelnika opštine *(FOTO+VIDEO)

Prijem novinara kod Načelnika opštine *(FOTO+VIDEO)

Povodom Svjetskog dana slobode medija, 3. maja 2019. godine  načelnik opštine Modriča Mladen Krekić organizovao je prijem novinara koji izvještavaju o događajima sa područja opštine Modriča. Tom prilikom im je čestitao praznik i naglasio da je novinarski posao vrlo težak i veoma zahtjevan.

Izrazio je zadovoljstvo radom novinara i zahvalio se što profesionalno i objektivno izvještavaju o događajima iz Modriče.  Načelnik je novinarima uz čestitke uručio i prikladne poklone.

„Danas smo se tradicionalno okupili i ja želim da vam se zahvalim što ste predstavljali svoj grad sve ove godine. Dogovorili smo da pokušamo maksimalno koristiti kapacitet lokalnog radia i da svake sedmice neko od rukovodioca gostuje u emisijama Radio Modriče, te da se prezentuju određene teme. Zahvalio bih se svima vama što Modriču predstavljate istinito“, istakao je načelnik Krekić.

„Lokalni radio Modriča trenutno radi na frekvenciji Radia Republike Srpske i proizvodi četiri sata vlastitog programa. Vlastiti program je uglavnom informativnog karaktera i posvećen lokalnim temama. Redovno pratimo konkurse Regulatorne agencije za dodjelu novih frekvencija  kako bi aplicirali i vratili staru frekvenciju Radia Modriče. Opremljeni smo tehnički i kadrovski“, rekla je Sanja Marjanović – Samardžić.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je naš snimak, Autor: Zlatko Huravik / modričainfo

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...