Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prijem članova Udruženja gluvih i nagluvih opštine Modriča

Prijem članova Udruženja gluvih i nagluvih opštine Modriča

Povodom božićnih i novogodišnjih praznika, načelnik opštine Mladen Krekić 31. decembra 2019. godine  upriličio je prijem za članove Udruženja gluvih i nagluvih opštine Modriča. Prijemu je prisustvovao i Borko Veselinović, sekretar Udruženja gluvih i nagluvih Užice iz Republike Srbije.

Povod za prijem su brojna priznanja i pehari koje su članovi Udruženja osvojili na brojnim sportskim takmičenjima ove ali i prethodnih godina. Uspjehe su ostvarivali na republičkim i državnim takmičenjima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Mali fudbal, pikado i šah su sportovi koji su najtrofejniji.

Načelnik Krekić im je čestitao na uspjesima, obećao pomoć Opštine u odlasku na buduća takmičenja, čestitao predstojeće praznike i rekao:  „Ovi ljudi imaju zaista čime da se pohvale. Došli su danas da zajedno rezimiramo u čemu su to oni najuspješniji i ja sam zaista prezadovoljan. Želja nam je da znaju da njihovi uspjesi nisu neprimijećeni.“

„Sljedeće godine su planirane sportske igre gdje bi Modriča bila domaćin. Lica oštećenog sluha vole sport i vole da se druže. Sa načelnikom smo danas dogovorili da Opština u toku godine finansira odlazak na  dva ili tri takmičenja  koja članovi odaberu“, rekao je Radosav Luković, sekretar Udruženja gluvih i nagluvih opštine Modriča.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...