Home / NOVOSTI / HRONIKA / Paketići za djecu sa posebnim potrebama *(FOTO+VIDEO)

Paketići za djecu sa posebnim potrebama *(FOTO+VIDEO)

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, načelnik opštine  Mladen Krekić sa saradnicima 31. decembra 2019. godine uručio je paketiće za djecu sa posebnim potrebama.

Paketići  su uručeni u Dnevnom centru za djecu sa posebnim potrebama Sunce Obervalisa, gdje su korisnici pripremili prigodan recital.

Načelnik opštine Mladen Krekić se ovom prilikom obratio djeci i njihovim roditeljima te im poželio srećne novogodišnje i božićne praznike.

„Kao i svih prethodnih godina i na kraju ove se družimo sa djecom sa posebnim potrebama. Ranije smo se družili na drugim mjestima, a sada imamo zadovoljstvo da se okupimo u ovom predivnom objektu. Ponovo se moram zahvaliti našim prijateljima iz Fondacije Obervalis i Branku Vidiću što su nam to omogućili. Zaista se vidi ogroman napredak na ovoj djeci. U gradu trenutno postoji kuća dobročinstva  u Zimskom gradu koja će prikupljena sredstva od prodaje donirati isključivo ovom Dnevnom centru, s ciljem njegovog jačanja “, rekao je načelnik Krekić.

„Danas smo se ponovo sastali i sumirali utiske od prethodne godine. Protekla godina nam je bila jako uspješna, prepuna raznih projekata i saradnji. Iz dana u dan sve više napredujemo“, istakla je Jelena Antić, voditeljica Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama Sunce Obervalisa.

Tržni centar „TROPIC“  je obezbijedio paketiće za  korisnike Dnevnog centra, kako bi im uljepšao predstojeće praznike.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...