Home / NOVOSTI / HRONIKA / Predsjednik PDP-a Branislav Borenović danas boravio u Modriči *(FOTO)

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović danas boravio u Modriči *(FOTO)

Modriča / Skugrić. 03.06.2016. Predsjednik PDP-a Branislav Borenović boravio je danas u Modrič, odnosno u Mjesnoj zajednici Skugrić. Kako se navodi na stranici PDP OO Modriča, on je u okviru svojih redovnih aktivnosti posjetio mjesne organizacije PDP-a Dobrinja i Skugrić.
U punoj sali čitaonice u Skugriću održan je prošireni sastanak ovih lokalnih mjesnih oorganizacija PDP-a.
Prisutnima se prvo, ispred mjesnog odbora obratio Dejan Jeremić, a potom i predsjednik PDP OO Modriča, Milutin Popović. Nakon njih govorio je Branislav Borenović, a glavna tema je bila trenutni privredni i politički trenutak, odnosno stanje u Republici Srpskoj i BiH.
Nakon njegovog govora prisutni su imali priliku postavljati pitanja gospodinu Borenoviću, i on je na njih i odgovarao.
Na kraju, podijeljene su  članke legitimacije za petnaestak novih članova.
Mogli smo primjetiti da pored nekoliko iskusnih političkih “veterana” sa područja Skugrića, tu su se pojavili i neki novi mladi ljudi koji vjerovatno će imati svoju ulogu u predstojećim izborima.
Skugrić je najprostranija i jedna od najvećih modričkih mjesnih zajednica i očito da će imati adekvatan značaj i ulogu u predstojećim izborima, a ovaj skup je upravo to nagovjestio.

Album slika koji prilažemo donekle predočava atmosferu sa ovog sastanka u Skugriću.

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...