Home / NOVOSTI / HRONIKA / PR članak: SNSD TRIBINA U KOPRIVNI *(FOTO)

PR članak: SNSD TRIBINA U KOPRIVNI *(FOTO)

MODRIČA, U četvrtak, 15.09.2016. godine u Koprivni je održana javna tribina SNSD-a na kojoj je prezentovano šta je do sada urađeno na ovim prostorima kao i programi koji su u planu za sledeći period.
Takođe, predstavljeni su kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Modriča kao i kandidat za načelnika opštine Modriča Mladen Krekić.

Na oficijelnoj FB stranici SNSD-a Modriča navodi se sledeća:

SNSD je došao u Koprivnu, obećao razvojne projekte, te naveo i šta je do sada uradio. Bilo je riječi o redovnoj infrastrukturi, vanredno urađenim potpornim zidovima i mostovima, pločastim propustima, sportskim objektima, saniranju ambulante, osnovne škole, doma kulture, skele na rijeci Bosni, postavljenom većem broju uličnih svetiljki, izdvajanju finansijskih sredstava za izgradnju Hrama Svete Petke i Svetosavskog doma, podsticajima za poljoprivrednike iz Koprivne, kao i svijetlim primjerima današnjice tj. dodjeli nagrade za mladi bračni par koji se bavi poljoprivredom, kao i još mnogo toga, počevši sa ključnim životnim pitanjima, pa sve do podrške kandidatu Koprivne za SO Modriča, Dejanu Kaišareviću.

Na fotografijama koje slijede možete vidjeti na tribini prezentovani izvještaj i planove, a na kraju i album fotografija koji predočava atmosferu sa ovog skupa.

Izvor: SNSD OO Modriča
Obrada: modričainfo / Zlatko Huravik

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...