Home / IZBORI 2016 / DS INVALIDA BIH / PR članak: Francisko Brdarić – kandidat DSI BIH: Moj prioritet je obnova kuća i održiv povratak Hrvata u ove krajeve

PR članak: Francisko Brdarić – kandidat DSI BIH: Moj prioritet je obnova kuća i održiv povratak Hrvata u ove krajeve

Već u nekoliko navrata na portalu modričainfo, ali i u široj javnosti, govori se o DSI-BiH  i Francisku Brdariću, nosiocu liste za Modriču i kandidatu ove stranke na predstojećim lokalnim izborima.

francisko-brdaric-nosilac-listeRazlog je vrlo jednostavan.
Gospodin Francisko Brdarić  je potpuno odgovorno a time i  ozbiljno shvatio kandidaturu te pristupio adekvatnim pripremama a potom i promotivnim aktivnostima.
Moglo bi se reči: “Ozbiljan čovjek za ozbiljan posao.”
Ima običaj napomenuti: ” Nije se kandidovao da bi dobivao platu, već što ga je odabrao hrvatski narod sa ovih prostora da se kandiduje i zastupa njihove interese i on će to i uraditi”.
O samom Francisku Brdariću kao i o njegovim programskim načelima najbolje ćete saznati ako pogledate neki od priloženih video zapisa.
Ono što se vrlo lako uočava je da gospodin Brdarić odlično poznaje situaciju na terenu, odnosno, tačno zna sve podatke o oštećenim hrvatskim kućama i njihovim vlasnicima u svim mjestima na širem području opštine Modriča. Drugi, isto tako značajan momenat je, da gospodin Brdarić kao privatni preduzetnik sa firmama u zemlji i inostranstvu istovremeno ima vrlo jaka poznanstva i podršku, kako u privrednom tako i u političkom pogledu. Naime, određeni vrlo jaki politički krugovi u Hrvatskoj već sada daju značajnu podršku Brdariću, ali još značajnije je da će dati i konkretnu podršku održivom povratku Hrvata u ova krajeve ukoliko gospodin Brdarić bude izabran i postane odbornik u Skupštini opštine Modriča i time bude obavljao i značajnu funkciju u njoj.
U svakom slučaju, Hrvati, glasači iz dijaspore konačno imaju potpuno kompetentnog kandidata na predstojećim izborima i lako će u gospodinu Francisku Brdariću prepoznati ozbiljnog, pouzdanog i sposobnog zaštitnika svojih interesa.

 

Napomena: Ovo je PR članak i naravno, tekst i prilog naručioca je objavljen bez izmjena i u cjelosti.

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...