Home / DAN OPŠTINE 2019 / Povodom Vidovdana, Dana opštine – Turnir u odbojci na pijesku *(FOTO+VIDEO)

Povodom Vidovdana, Dana opštine – Turnir u odbojci na pijesku *(FOTO+VIDEO)

U okviru vidovdanskih aktivnosti održan je osmi turnir u odbojci na pijesku „Modriča 2019“ na sportskom poligonu Kulturno-sportskog centra. Organizator turnira je odbojkaški klub  Modriča.

Na turniru su  učestvovale  24 ekipe, od kojih 10 u ženskoj i 14 u muškoj kategoriji. Ekipe su bile iz Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske.

Pobjednik u ženskoj kategoriji je ekipa Matić – Drobnjak iz Novog Sada i Beograda koje su u finalnoj utakmici savladale ekipu Savović – Škarić iz Beograda rezultatom 2:0.

Najuspješniji u muškoj kategoriji bili su Gavrilov – Plavšić iz Pančeva i Beograda koji su u finalu savladali dvojac Basta – Lozić iz Novog Sada.

Prvoplasiranim ekipama uručene su novčane nagrade u iznosu od 1000 KM, a drugoplasiranim u iznosu od 500 KM. Generalni sponzor turnira bila je opština Modriča a brojni donatori takođe su podržali ovu manifestaciju

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

OTVARANJE TURNIRA ODBOJKE NA PIJESKU

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...