Home / DAN OPŠTINE 2017. / Povodom Vidovdana, Dana opštine – Svečano otvorena kružna raskrsnica *(FOTO+VIDEO)

Povodom Vidovdana, Dana opštine – Svečano otvorena kružna raskrsnica *(FOTO+VIDEO)

Druga kružna raskrsnica u Modriči, na ukrštanju ulica Gavrila Principa i Dositeja Obradovića svečano je puštena u saobraćaj 27. juna 2017. godine. Događaju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima i građani.

Vrijednost radova je 90.173,75 KM, a investitor je opština Modriča.  Ukupan prečnik raskrsnice je 30 m, širina saobraćajnice 7 m, širina prelazne trake 1,5 m, a prečnik zelenog ostrva je 13 m. Izvođač radova je „Geokop“ d.o.o. Derventa. Ova raskrsnica spada u kategoriju male urbane raskrsnice.

Izgradnja raskrsnice je  poklon gradu za Vidovdan – Dan opštine.
„Nalazimo se na kružnom toku koji je potreba grada i koji čekamo godinama. Ovo je bila rizična saobraćajnica a sada je moderna saobraćajnica sa brzim protokom saobraćaja. Modriča je bogatija za još jedan kružni tok. Sa ovim šleperom koji je prošao htjeli smo da ozvaničimo puštanje u saobraćaj nove kružne saobraćajnice. Želja mene kao načelnika a znam da je i svih građana da naš grad bude sve ljepši. Svake godine ćemo ponešto da uradimo. Građanima Modriče čestitam predstojeći praznik“, izjavio je načelnik Krekić.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video i album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali isto dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.
Foto: Studio MDINFO PRODUKCIJA sp Modriča – modričainfo / Zlatko Huravik

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...