Home / NOVOSTI / HRONIKA / POTPISANI UGOVORI ZA DVA PROJEKTA U MODRIČI

POTPISANI UGOVORI ZA DVA PROJEKTA U MODRIČI

BANjALUKA, 24. NOVEMBRA /SRNA/ – Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš i načelnik opštine Modriča Mladen Krekić potpisali su danas ugovore o asfaltiranju Šamačke ulice i izgradnji poligona za male sportove kod škole u Tarevcima.

Dva projekta vrijedna su 83.500 KM i finansiraju se iz redovnog programa rješavanja problema raseljenih lica, povratnika i izbjeglica za ovu godinu.
Čordaš je rekao da će realizacijom ovih projekata biti unaprijeđen kvalitet života povratnika i svih stanovnika Modriče, pogotovo najmlađih kojima će izgradnjom poligona za male sportove biti omogućeno da slobodno vrijeme iskoriste na najbolji način.

On je podsjetio da su Vlada Srpske i resorno ministarstvo, putem različitih projekata, prošle godine u Modriču uložili oko 230.000 KM.

Čordaš je naveo da je projektom zatvaranja kolektivnih centara u ovoj opštini planirana izgradnja 37 stambenih jedinica.

Krekić je zahvalio Čordašu i Vladi Srpske na razumijevanju i pomoći koju pružaju ovoj lokalnoj zajednici, saopšteno je iz resornog ministartva.

Izvor: SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

MLADI MODRIČE I ODŽAKA PODSTAKLI LIKOVNE STVARAOCE OD ZENICE DO PARIZA *(FOTO)

Uspjeh projekta „Slikamo zajedno, živimo zajedno“ Dobre priče koje pobude pažnju javnosti gotovo uvijek dobiju svoj nastavak, a jedna od njih ispričana je upravo kroz projekat pod nazivom „Slikamo zajedno, ...