Home / NOVOSTI / HRONIKA / Posjeta predsjednika Republike Srpske opštini Modriča *(VIDEO)

Posjeta predsjednika Republike Srpske opštini Modriča *(VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boravio je 12. aprila 2018. godine  u radnoj posjeti opštini Modriča i  održao sastanak sa načelnikom opštine Mladenom Kerekićem  i njegovim saradnicima.

Na sastanku je razgovarano o  stanju u lokalnoj zajednici, njenom razvoju  i potencijalnim infrastrukturnim projektima na području opštine.

„Modriča je veoma važno strateško mjesto za Republiku Srpsku. Razgovarali smo o ukupnoj političkoj situaciji, ostvarivanju opštinskih planova i opštinske funkcije u cjelini.  Postoji određeni broj kapitalnih projekata o kojima smo ranije razgovarali pa i danas, kao i o problemu vodovoda. Vlada RS u Modriči gradi 22 stana za korisnike kolektivnog centra i time ćemo riješiti taj problem. Podržaćemo aktivnosti na izgradnji kružnih tokova, kao i infrastrukturne projekte u novim naseljima i drugim mjesnim zajednicama. U Modriči smo od 2014. godine riješili skoro sve probleme kada je u pitanju vodo zaštita od poplava. Želim da pohvalim rad načelnika Krekića i njegovih saaradnika, koji predano rade na rješavanju problema u samoj opštini“, izjavio je predsjednik Milorad Dodik.

„Želim da izrazim zadovoljstvo što nam je Predsjednik danas u posjeti. Razgovarali smo o nizu projekata koji treba da se realizuju u Modriči. Predsjednik je ovom prilikom rekao da će pomoći novim naseljima koliko to bude moguće. Pomoći će se naravno i infrastrukturni projekti u drugim mjesnim zajednicama. Razgovarali smo i o drugim problemima, poplavama, zapošljavanju i stanju u lokalnoj zajednici uopšte“, istakao je načelnik Krekić.

Predsjednik Dodik je prije sastanka u zgradi Opštine obišao postrojenja Rafinerije ulja Modriča.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...