Home / NOVOSTI / HRONIKA / Posjeta porodicama PPB i RVI povodom Vidovdana, Dana opštine

Posjeta porodicama PPB i RVI povodom Vidovdana, Dana opštine

Povodom Vidovdana, Dana opštine od 2005. godine predstavnici Opštinske uprave i opštinske Boračke organizacije obilaze porodice poginulih boraca i ratne vojne invalide prve kategorije.

I ove godine predstavnici Opštine posjetiće 327 porodica i uručiti skromne poklon pakete. Obzirom da trenutno vlada epidemija virusa korona podjela paketa će se vršiti u skladu sa strogim poštivanjem propisanih mjera od strane Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

„Danas smo započeli obilaske i posjetili tri porodice poginulih  boraca. Riječ je o najstarijim članovima porodica poginulih boraca, koji imaju 90 godina.  Aleksa Panić je otac dva poginula borca, a trenutno je smješten u Domu za starija lica. Boja Đurić živi u Dobrinji i o njoj se brine porodica, dok Đoko Matičić živi u MZ Modriča 4  u zajedničkom domaćinstvu sa snahom i unukom od poginulog sina“, rekla je načelnica Odjeljenja za boračko – invalidsku zaštitu i opšte poslove Bosa Novaković.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Vjerovali ili ne, ima još, em poštenih, em plemenitih ljudi

Ova lijepa, skoro i nevjerojatna priča počinje objavom koju smo na Modričainfo postavili 11.06.2022. godine. Javila nam se sugrađanka Z.B.T. sa molbom da postavimo objavu, a koja je glasila, doslovno: ...