Home / NOVOSTI / HRONIKA / Posjeta Kolektivnom centru u Donjim Kladarima

Posjeta Kolektivnom centru u Donjim Kladarima

U povodu Božića, 4. januara 2017. godine, predstavnici opštinske uprave, Crvenog krsta i Ministarstva za izbjegla i raseljena lica u prisustvu sveštenika ove parohije Đorđa Lazića posjetili su Kolektivni centar u Donjim Kladarima.

U Centru  je smješteno 20 korisnika od čega je 7 iz socijalno ugrožene kategorije i zbog toga koriste ovaj vid smještaja. Najugroženijim licima Crveni krst besplatno obezbjeđuje hljeb svaki dan a paštete i nareske povremeno kako bi se prehranili.

Ovom prilikom uručeni su paketi sa hranom i higijenski paketi. Pakete je obezbijedila opština Modriča i Crveni krst. Podijeljena su ukupno 23 paketa jer u ovoj mjesnoj zajednici stanuju još 3 lica koja su socijalno ugrožena.

posjeta_kolektivnom_centru_2017_02Kao i prethodnih godina opština je obezbijedila i plaća ložače za cijelu grejnu sezonu kao i domara tokom cijele godine koji vodi brigu o korisnicima Centra. Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica je obezbijedilo ogrev za ovu grejnu sezonu.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...