Home / NOVOSTI / HRONIKA / Posjeta delegacije opštine Irig,Srbija opštini Modriča *(VIDEO)

Posjeta delegacije opštine Irig,Srbija opštini Modriča *(VIDEO)

Načelnik opštine Mladen Krekić, 08. juna 2017. godine organizovao je prijem za delegaciju opštine Irig iz Republike Srbije. Delegaciju opštine Irig činili su predsjednik opštine  Stevan Kazimirović, predsjednik Skupštine, pokrajinski poslanik u Skupštini Vojvodine i direktor javnog komunalnog preduzeća.

Razgovarano je o mogućnosti uspostavljanja saradnje u oblasti sporta, kulture i drugim oblastima.

„Prvi put smo u Modriči. Došli smo preko naših prijatelja iz Drvara. Sa Drvarom imamo saradnju u proteklih šest godina i na njihovu preporuku došli smo da posetimo opštinu Modriča. Nadamo se da ćemo u narednom periodu uspostaviti saradnju između naše dve opštine. Otvoreni smo za saradnju u svim domenima. Saradnja se može odnositi i na projekte prekogranične saradnje i da to bude na dobrobit obe opštine. Naša opština se bavi uglavnom voćarstvom, vinogradarstvom i turizmom“, izjavio je predsjednik opštine Irig Stevan Kazimirović.

„Sa zadovoljstvom ćemo pokušati da ostvarimo saradnju sa opštinom Irig. Danas je  prilika da se upoznamo kako statusno stoje naše opštine. Cilj je da kroz jednu bratsku saradnju realizujemo određene projekte na dobrobit svih građana koje mi na neki način predstavljamo. A zašto i nebi, govorimo isti jezik i dobro se razumijemo“, rekao je načelnik Krekić.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...