Home / NOVOSTI / HRONIKA / POMOĆ ZA DAMJANA DAMJANOVIĆA

POMOĆ ZA DAMJANA DAMJANOVIĆA

Prije par dana Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ upoznata je sa životnom borbom našega sugrađanina Damjana Damjanovića.

Damjan Damjanović rođen 1996. godine,student druge godine Poljoprivrednog fakulteta. Ovaj dječak vedrog i uvijek nasmijanog lica vodi tešku životnu borbu. Prije nekoga vremena ovome dječaku diagnosticiran je tumor na mozgu i od tada kreće neprekidna borba ovoga dječaka. Od dijagnosticiranja do danas ovaj dječak imao je četiri veoma teške i zahtjevne operacije operacije.

Prilikom naše posjete oporavljao se od zadnjeg operativnog zahvata od kojeg roditelji Jovan i Gordana očekuju da se Damjan riješi ove opake bolesti i da ustane na svoje noge i da nastavi normalno da živi i funkcioniše. Nako zadnje operacije Damjan je dobio meningitis i nakon dugog bolničkog liječenja trenutno je na kućnom liječenju i očekuje ga banjsko liječenje. Kroz ovu borbu uz Damjana su roditelji Jovan i Gordana i brat Ostoja i pružaju mu svu neophodnu pomoć i podršku da i ovaj problem prijeđu skupa. Ova čestita i poštena porodica borila se na sve načine da pomogne Damjanu što iziskuje i veća finasijska sredstva.

Kako ovi problemi nisu od juče ova porodica putem dobrih ljudi obratila se za pomoć Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“. Kada je naše rukovodtvo upoznato sa https://www.facebook.com/ovim životnim problemima kroz koje je prošao i prolazi Damjan nije bilo dvojbe da se odobri maksimalan iznos pomoći u visini od 500,00 konvertibilnih maraka.

Ovih dana naši članovi Aleksandar Zarić i Mitar Kršić obišli su porodicu Damjanović i uručili jedenokratnu novčanu pomoć.

Više o ovoj akciji reće nam Aleksandar Zarić:
“Danas smo bili kod porodice Damjanović i ovom prilikom uručili smo pomoć za liječenje našega komšije Damjana. Ovom akcijom želimo da pomognemo liječenje Damjanovo sa željom da iz ove borbe izađe kao veliki pobjednik. Sama činjenica da je već preživio četiri operacije kaže nam da je Damjan veliki heroj i svi se nadamo i želimo da i ove probleme prevaziđe.”

U ime porodice Damjanović riječi zahvalnosti uputili su otac Jovan i majka Gordana,koji su se zahvalili rukovodstvu Humanitarne organizacije „Srcem za Modriču“  na doniranoj pomoći.

Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ nastaviti će da prati ozdravljenje Damjanovo i biće u stalnom kontaktu sa roditeljima.

Vaša Srcem za Modriču

Vaša Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...