Home / NOVOSTI / HRONIKA / POKLONI ZA PRVAČIĆE

POKLONI ZA PRVAČIĆE

Početkom školske godine u modričkim školama  organizuje se prijem za učenike prvih razreda. Tim povodom načelnik opštine Mladen Krekić , zamjenik načelnika Nikola Savić i načelnica odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Alenka Ilovčević posjetili su danas, 08. septembra 2015. godine  Osnovnu školu  „Sveti Sava“ i prvačićima uručili skromne poklone.

Učenici starijih razreda pripremili su prigodnu priredbu u čast prvačića. Prisutne je pozdravio načelnik opštine Mladen Krekić, poželio srećan početak školske godine i izrazio zadovoljstvo što je ove godine dosta više učenika upisano u prvi razred OŠ “Sveti Sava” nego prethodnih godina. Direktor Osnovne škole “Sveti Sava” Zlatko Lazić poželio je  srećan polazak u školu  svim učenicima, a posebno prvačićima te istakao: „Srećni smo i zadovoljni što smo dobili novu generaciju prvačića koji predstavljaju našu snagu i budućnost. Ove godine je upisano mnogo više prvačića nego prethodnih godina i nadamo se da će i narednih godina biti tako.”

U školskoj 2015/2016. godini u prvi razred upisano je  ukupno 224 učenika, od čega je u Osnovnu školu “Sveti Sava“  upisano 135 učenika, a u Osnovnu školu«Sutjeska»  89 učenika.

Načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima, 10. septembra 2015. godine posjetiće Osnovnu školu “Sutjeska”  i učenicima prvog razreda uručiti poklone.

Izvor: Zvanična prezentacija administrativne službe opštine Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...