Home / IZBORI 2016 / DNS / PAVIĆ U MODRIČI: DNS će postati nezaobilazni faktor *(FOTO)

PAVIĆ U MODRIČI: DNS će postati nezaobilazni faktor *(FOTO)

MODRIČA – Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je večeras da ova partija u Modriči, nakon lokalnih izbora 2. oktobra, ima šansu da postane nezaobilazan faktor u kreiranju i donošenju odluka bitnih za razvoj opštine i život građana.

Pavić je, na centralnom mitingu Opštinskog odbora DNS-a, rekao da je cilj stranke da poboljša izborni rezultat i da postane nezaobilazan faktor u ovoj opštini.

– Na listi DNS-a ima dosta kandidata za odbornike koji mogu mnogo učiniti za Modriču – istakao je Pavić i napomenuo da DNS ima izuzetno dobar program za ovu kampanju, ima iskustvo u vođenju lokalne zajednice i u realizaciji razvojnih programa u Modriči.

– Zato sam dao podršku DNS-ovoj odborničkoj listi, kao i zajedničkom kandidatu DNS-SP-SNSD za načelnika Modriče Mladenu Krekiću /SNSD/ -.

Pavić je naglasio da je odluka o zajedničkom kandidatu za načelnika opštine dobra, te ocijenio da opštine, gdje je identična vlast na lokalnom i republičkom nivou, imaju brži razvoj, što treba ponovo ostvariti u Modriči.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a i nosilac liste ove stranke za lokalnu Skupštinu Siniša Nikić izrazio je očekivanje da DNS 2. oktobra osvoji šest odborničkih mandata, dvostruko više u odnosu na izbore 2012. godine.

– Iako na vlasti, DNS sa tri odbornika nije mogao uticati na ključne odluke koje se odnose na privredni razvoj i ukupan razvoj Modriče – naglasio je Nikić.

On je rekao da će se DNS u Skupštini opštine Modriče zalagati za projekte kojim će biti stvoren povoljan ambijent za privlačenje domaćih i stranih investitora.

Podršku kandidatima DNS-a prisustvom na skupu održanom na Trgu “Doktor Milan Jelić”, pružili su generalni sekretar DNS-a Dragutin Rodić, član Predsjedništva DNS-a Dane Malešević, predstavnici opštinskih odbora DNS-a susjednih opština i veliki broj pripadnika i simpatizera DNS-a i građana Modriče.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali mi ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...