Home / NOVOSTI / HRONIKA / NOVA TRAFOSTANICA U MJESNOJ ZAJEDNICI MODRIČA 3

NOVA TRAFOSTANICA U MJESNOJ ZAJEDNICI MODRIČA 3

MODRIČA, Danas je postavljena nova trafostanica u modričkom prigradskom naselju u Mjesnoj zajednici Modriča 3.
Tim povodom zamolili smo Daria Jovića, tehničkog rukovodioca Elektro Doboja radna jedinica Modriča, da za portal modričainfo kaže nešto više informacija, i on je rekao:

“Danas je postavljena i puštena u rad potpuno nova trafo stanica snage 400 kVA i istom je zamjenjena stara stanica koja je bila na stupu u Berlinskoj ulici u neposrednoj blizini ove sadašnje. Ovo je moderna blindirana trafostanica sa RMU jedinicom i trenutno ćemo od mogućih osam izlaza koristiti šest. Time će kompletno područje ovog naselja tj. MZ Modriča 3 imati pouzdanije napajanje električnom energijom.
Pored toga, na ovom području su u toku radovi na spuštanju dalekovoda koji prolazi kroz naselje i to u Drinskoj ulici, lokacija iz bivšeg “Plasma”. Ovi radovi trebaju biti završeni u toku sledećih sedam dana.” – izjavio je Dario Jović.
Da ipak pomenemo,da su stanovnici ovog naselja tokom zimskog perioda ili u slučaju većeg nevremena samo povremeno imali zastoje tj. prekide u napajanju električnom energijom ali nakon instalisanje ove trafostanice i ti problemi bi trebali biti rješeni.

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

2016-09-22-nova-trafo-stanica-u-mz-modrica-3-2

MJESNA ZAJEDNICA MODRIČA 3 – MODERNA BLINDIRANA TRAFOSTANICA SNAGE 400 kVA.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...