Home / NOVOSTI / HRONIKA / Paketići za djecu sa posebnim potrebama u dva odeljenja OŠ Sutjeska

Paketići za djecu sa posebnim potrebama u dva odeljenja OŠ Sutjeska

Danas je HO Srcem za Modriču i SPC, koje su predstavljali Mitar Kršić i parohijski sveštenik Nedeljko Goranović posjetili OŠ Sutjeska i uručili u dva odeljenja poketiće djeci sa posebnim potrebama.
Naši domaćini, ova predivna dječica sa svojim nastavnicama Mirkom Puntar i Kosanom Nikolić, kao i pomoćnicom  direktora Tanjom Popović Simić, srdačno su nas dočekali i jednom predivnom predstavom zahvalili za ove naše skromne poklone. Toliko su divni bili da su naše predstavnike zamolili da opet dođu, ne moraju ništa ni donijeti, nego samo da se druže.
U ime roditelja zahvalio nam se Radovan Simić kojega mi od srca pozdravljamo kao i ostale roditelje i njihovu dječicu i obečajemo da ćemo nastaviti saradnju i mimo praznika i koliko toliko pokušati pomoći ovoj predivnoj djeci koja su pokazala da su veliki i da im je samo malo potrebno da budu srećni.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...