Home / NOVOSTI / HRONIKA / Osveštan i pušten u saobraćaj novoasfaltirani put u Borovom Polju *(VIDEO)

Osveštan i pušten u saobraćaj novoasfaltirani put u Borovom Polju *(VIDEO)

U mjesnoj zajednici Borovo Polje, zaseoku Johova bara 20. jula osveštana je i  puštena u  saobraćaj novoasfaltirana  dionica puta u dužini od 400 metara.

Čin osvećenja obavio je protojerej-stavrofor Vojo Stevanović a svečanu vrpcu presjekao je načelnik opštine Mladen Krekić sa najmlađim mještanima ovog mjesta.

„Drago mi je što su ljudi  ovdje veoma zadovoljni onim što je urađeno. Zajedno smo uspjeli da asfaltiramo dio puta u ovoj mjesnoj zajednici koji je bio veoma potreban. Koristim priliku da se zahvalim mještanima Johove bare, Josipu Jurišiću, koji je izdvojio značajan iznos za ovaj put, te predsjedniku Savjeta Savi Bojiću koji su bili uporni u nastojanju da se prikupi novac i evo uspjeli smo“, istakao je načelnik Krekić.

„Zahvalio bih se načelniku i opštini Modriča koja je učestvovala sa 50 posto sredstava u izgradnji ovog asfalta, mještanima Borovog Polja i ovog zaseoka, Josipu Jurišiću koji je pomogao sa većim iznosom sredstava. Asfalt na ovom dijelu je za nas od izuzetnog značaja zato što u ovom zaseoku imamo puno omladine koji su do autobuske stanice išli po blatu i prašini, ali toga nema više“, rekao je predsjednik Savjeta Borovo Polje Savo Bojić.`

„Za nas je danas veliki dan. Velika zahvalnost Opštini jer nam je pomogla da izgradimo ovaj put, kao i našim mještanima“, izjavio je Dušan Perić, mještanin zaseoka Johova bara.

Ugovorena vrijednost radova je 25.026,30 KM a sredstva su obezbijedili  mještani i opština Modriča.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...