Home / NOVOSTI / HRONIKA / MLADEN IVANIĆ U MODRIČI *(FOTO)

MLADEN IVANIĆ U MODRIČI *(FOTO)

MODRIČA, Počasni predsjednik PDP-a i član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, Mladen Ivanić  boravio je u posjeti Modriči. Prisustvovao je sastanku mjesnih organizacija PDP Modriča 3 i 5 u novim naseljima.

U prisustvu mnogobrojnih članova i simpatizera predsjednik Ivanić je govorio o aktuelnoj situaciji u društvu i Programu obnove Republike Srpske koji je pripremila Partija demokratskog progresa i zadržao se u dužem razgovoru sa prisutnima. Posebno je naglasio značaj ekonomske obnove Republike Srpske kojom je predviđen način otvaranja novih radnih mjesta, razvoj realnog sektora a samim tim i  promjene imidža zemlje u kojoj živimo kako bismo privukli investitore i stvorili uslove da mladi ostanu u svojoj zemlji i da zajedničkim snagama gradimo bolju i stabilniju Srpsku.

To je jedan od brojnih ciljeva na čijoj će realizaciji raditi PDP u narednom periodu.

Izvor informacija: PDP OO Modriča

Obrada i foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...