Home / NOVOSTI / HRONIKA / OSVAJA KUPCE KVALITETOM: Preduzeće za proizvodnju ženske modne konfekcije „Hertex“ Modriča

OSVAJA KUPCE KVALITETOM: Preduzeće za proizvodnju ženske modne konfekcije „Hertex“ Modriča

MODRIČA – Preduzeće za proizvodnju modne konfekcije „Hertex“ iz Modriče radi i funkcioniše 16 godina i, osim jednogodišnje krize, beleži vrhunske rezultate u poslovanju.

„Nemamo nikakavih dugovanja, obaveza. Zadovoljni smo proizvodnjom, poslovanjem, imidžom koji smo izgradili. Posebno me raduje da mi imamo stalni napredak. Nadam se da će taj trend biti nastavljen i u buduće. U dogledno vreme neće biti nikakvih problema i preduzeće je na stabilnim nogama“, kaže Esad Herdić, direktor kolektiva.

Redovna primanja za 41.radnika

Modrički „Hertex“ danas zapošljava 41.radnika.

„Radnici imaju redovna primanja, a mi smo s njima prezadovoljni. Mi nikada ne najavljujemo bombastične promene. Primamo jedno, dvoje ili troje po potrebi. Mi ćemo nastaviti taj trend. I u narednom periodu ćemo imati prijem jednog broja radnika“, najavljuje Herdić.

U narednih pet godina opredelili su se na promenu poslovne politike.

„Orijentisali smo se na svoje maloprodajne objekte. Oko 70% robe isporučimo kroz svoje objekte, a ostali deo plasiramo u veleprodaji. Snabdevamo jedan broj butika i prodavnica širom Bosne i Hercegovine. Planiramo uskoro otvaranje jednog prodajnog objekta. Tako planiramo i do toga će doći uskoro“, nastavlja Herdić.

Za sada nisu se okretali inostranstvu. Bilo im je dovoljno domaće tržište.

„Nama nije bilo potrebno izlaziti vani. Zašto da radimo za ino partnere, a ne za sebe? Imaju rigorozne uslove, mi nismo svaki put spremni na takve zahteve. Imamo dovoljno razloga za zadovoljstvo po pitanju plasmana robe u BiH“, zaključio je Esad Herdić, direktor ovog modričkog preduzeća za proizvodnju ženske modne konfekcije.

„Hertex“ dobija svaku utakmicu sa konkurencijom, na jednostavan način – vrhunskim kvalitetom svojih proizvoda!

Slađan JEREMIĆ

Profesor, sportista, privrednik – Esad Herdić je primer uspešnog čoveka

ČOVEK NA DOBROM GLASU – ESAD HERDIĆ


„Hvala na komplimentu. Inače sam profesor fizičke kulture i sporta. Jedno vreme radio sam u prosveti. Bio sam i odbojkaš šampionske generacije Modriče, kada smo bili prvaci Jugoslavije, malo nastupao i u drugim klubovima, bilo me je u inostranstvu. Onda sam otišao u privredne vode. Kako i koliko dugo ću da plivam, o tome će reč dati drugi. Zadovoljan sam sobom, a nisam prezahtevan“, rekao je Eso Herdić.

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...